Objekti eksklusiv banesor afarist "DIAMOND" përmban:

• 50 banesa të metrazhit të ndryshëm me plan shumë të përshtatshëm
• lokale afariste me të gjitha kushtet
• 73% gjelbërim, me hapësira rekreative dhe kënde për fëmijë
• arkitekturë moderne dhe ndërtim i kualitetit më të lartë
• parkingje të brendshme dhe të jashtme
• ashensorë modernë me qasje deri në bodrum
• termoizolim dhe izolim akustik me koeficient të lartë
• leje ndërtimore nr. 07-350-7203/386


Përshkrimi i detajizuar:

Fasada: Fasadë masive e kombinuar me tullë të kuqë
Dritaret: PVC dritare gjermane
Dyert: Dyer të rrafshta gjermane. Dyert e hyrjes të sigurisë së lartë
Dyshemeja: parket masiv
Instalimet e ujit dhe ngrohjes: materiale të kualitetit të lartë
Ashensori: ashensor modern me bateri të integruar
Pajisjet kabllore: interfon, telefon fiks, TV kabllor dhe internet

GJATË NDËRTIMIT TË KOMPLEKSIT, TË GJITHË KLIENTËVE JU OFROHET MUNDËSIA E MODIFIKIMIT TË HAPËSIRAVE TË BRENDSHME TË BANESAVE, SIPAS DËSHIRËS SË TYRE.
Kompleksi përmban 5 lloje të banesave dhe dy lloje të banesave ne katin më të fundit - penthouse.

Klikoni në linqet më poshtë që të shihni planin e secilës banesë.